Pražská Židovská obec útočí na demokracii: Kritizuješ, jak jedná izraelská vláda? Podle pražské Židovské obce jsi antisemita

Středisko bezpečnosti Židovské obce v Praze vydalo text „Výroční zpráva o projevech antisemitismu v České republice za rok 2014“. Od strany 11 obsahuje zajímavý seznam závadných článků, upozorňuje nás Radek Mokrý.

Podle autorů prý zpráva obsahuje výčet čistě antisemitských incidentů a textů. Za „antisemitské“ však autoři zprávy označují i objektivní, věcné zpravodajské analýzy, často ze zahraničních zdrojů, pokud se vyjadřují kriticky vůči velmi kontroverzní politické linii izraelské vlády, především vůči jejímu utlačování a vraždění palestinských civilistů, k jakému například docházelo loni v létě v Gaze. Kdo kritizuje izraelskou vládu je tedy podle pražské Židovské obce antisemita!

více zde

1 thoughts on “Pražská Židovská obec útočí na demokracii: Kritizuješ, jak jedná izraelská vláda? Podle pražské Židovské obce jsi antisemita

  1. neverici píše:

    A kdo neschvaluje perverty kteri se najednou mnozi jako hrdinove #1 je oznacen za rasistu a individuum jez by melo byti prozkoumano slozkami k tomu jiz ustavenymi . V pripade ze jde o cerne ci hnede je to jiz zjevny rasismus . Nejnovejsi kaspar Jenner ktereho fotografovala zidovka z NY (jez fotografovala souloziciho Lenona Johna s jeho japonskou konkubinou ) nyni „Jenifer „se stal vzorem pro media a velikym hrdinou jez v petasedesati se stal krasnym transem. Jiste jiz dostal nabidky k svatbe s dalsimi perverty . Otazka je zda ho ma ci nema to na foto neni videt -muze ho miti prilepeneho tapem na brichu, ci jiz mozna za statni penize na niz ma narok mu ho jiz ufikli a je tudiz holka jako lusk .Za chvili to bude jiz tak komplikovane mezi vztahy pervertu, jako je mozne se stati vlastnim dedeckem ,coz je hlavne v cikanskych komunitach zcela bezne.

Napsat komentář